برای راه اندازی این خط تولید، به دستگاه های زیر نیاز دارید:
در ادامه ویژگی ها و مشخصات هر دستگاه را به شما معرفی می کنیم.
خوراک دام و طیور باید به صورت بلغور در بیاید تا خوردن و هضم آن برای انواع دام و طیور راحت باشد. برای این منظور، به دستگاه آسیاب شمشیری نیاز است. آسیاب های شمشیری با قدرتی بین 2 الی 150 اسب بخار قابل سفارش هستند. به این ترتیب هر تولید کننده می تواند با توجه به ظرفیت تولید کسب و کار خود، دستگاه مناسبی را خریداری نماید. همچنین این دستگاه آسیاب بلغور با دو ولتاژ تک فاز (برق خانگی) و سه فاز (برق صنعتی) قابل سفارش خواهد بود.
سایر مزایا و ویژگی های این دستگاه عبارتند از:
بعد از خرد شدن مواد اولیه، باید آن ها را با هم مخلوط کنید و داخل دستگاه میکسر بریزید. برای این منظور، به یک بالابر نیاز خواهید داشت. دستگاه بالابر پودری یا همان آگر، برای این منظور انتخاب مناسبی به نظر می رسد.
مخزن این دستگاه از ظرفیتی معادل 40 لیتر برخوردار بوده و جنس آن هم از استنلس استیل است. این دستگاه با ارتفاع دلخواه شما قابل سفارش است. همچنین می توانید آن را با ولتاژ 220 ولت یا 380 ولت سفارش دهید.
این میکسر خوراک دام برای مخلوط کردن بلغور و گرانول های مختلف با هم و تهیه یک خوراک دام و طیور مقوی مورد استفاده قرار می گیرد. این میکسر از جنس فولاد با رنگ الکترواستاتیک است و به همین دلیل مقاومت بسیار بالایی دارد. اما در صورت تمایل می توان آن را با استنلس استیل هم سفارش داد.
این دستگاه از ظرفیتی معادل 1 الی 5 تن برخوردار است. در ابتدا محصولات داخل مخزن آن ریخته می شوند. بعد از پر شدن مخزن، دستگاه با عملکرد ماردونی، این محصولات را به صورت خودکار به داخل محوطه میکسر خود کشیده و با پره هایی که دارد، آن ها را به طور کامل با هم مخلوط خواهد کرد. به طوری که در نهایت یک مخلوط یک دست به دست می آید.
بیشتر بخوانید:میکسر پودر صنعتی
به طور کلی می توان گفت که تولید خوراک برای دام و طیور، می تواند یک کسب و کار سودآور و زودبازده باشد. اما میزان کلی سود و موفقیت شما به عوامل زیادی بستگی دارد. برای اینکه از خط تولید خوراک دام و طیور بیشترین سود ممکن را داشته باشید، لازم است به این نکات دقت کنید:
در صورتی که به فکر راه اندازی یک کارخانه خوراک دام و طیور هستید، باید یک برنامه ریزی دقیق و حساب شده داشته باشید و بدون خستگی، به هدفتان پایبند بمانید. در اینجا ما یک نقشه راه برای شما آماده کرده ایم که پیروی از آن می تواند به شما در راه اندازی کسب و کارتان کمک کند.
شناخت نیازها
در مرحله اول، باید نیازهای بازار را بسنجید و ببینید که حجم تقاضا برای خوراک دام و طیور چقدر است. سپس با یک برنامه ریزی دقیق، میزان مواد اولیه مورد نیاز و همچنین میزان تولید روزانه خود را بسنجید.
انتخاب تجهیزات مناسب
بعد از آن باید تجهیزات قدرتمند و با کیفیتی خریداری کنید. تمام تجهیزاتی که در بخش های قبلی توضیح دادیم، برای خط تولید خوارک دام و طیور الزامی هستند. اما مهم است که این تجهیزات، از کیفیت بالایی برخوردار باشند.
متاسفانه برخی از افراد به سراغ خرید دستگاه های دست دوم می روند که این کار چندان هم عاقلانه نیست؛ چرا که به احتمال زیاد این دستگاه ها خیلی زود خراب شده و کیفیت خود را از دست می دهند.
پیدا کردن یک مکان مناسب
بعد از انتخاب تجهیزات و توجه به ویژگی های آن ها مثل ابعادی که دارند، باید یک فضای مناسب را برای راه اندازی کسب و کارتان پیدا کنید. این مکان باید فضای کافی برای قرار دادن تجهیزات، مواد اولیه و بسته های آماده خوراک را داشته باشد و پرسنل هم به راحتی بتوانند در آن رفت و آمد کنند.
استخدام نیروهای توانمند
برای تولید دام و طیور به نیروی کار چندان زیادی نیاز ندارید؛ چرا که دستگاه ها به صورت اتوماتیک کار می کنند و وجود دو الی سه نفر در یک کارگاه برای انجام تمام مراحل تولید، کافی خواهد بود.
بازاریابی و فروش
بعد از تولید محصول، باید برنامه ای هم برای بازاریابی و فروش آن داشته باشید. اگر محصولات شما کیفیت کافی را داشته باشند، خود به خود از طریق بازاریابی دهان به دهان مشتریانتان بیشتر می شود. اما در ابتدا باید به کمک شبکه های اجتماعی و روش های مدرن، برای کسب و کار خود بازاریابی و برندسازی انجام دهید.
قیمت دستگاه های تولید خوراک دام و طیور، تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار می گیرد و نمی توان مبلغ ثابت و مشخصی اعلام کرد. برخی از این عوامل عبارتند از:
علاوه بر این ها، نوسانات اقتصادی هم باعث می شود که قیمت این تجهیزات، روز به روز تغییر کند؛ از همین رو بهتر است برای اطلاع از قیمت روز تجهیزات مورد نظرتان و همچنین دریافت مشاوره رایگان پیش از خرید، با کارشناسان فروش ما در نیکوپک در تماس باشید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به شرکت نهامین صنعت کهندژ می باشد.