میوه های خشک شده جزو سالمترین و خوشمزهترین تنقلاتی هستند که امروزه طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده اند. با رشد تقاضا، تولید و بستهبندی مواد میتواند کسب و کار سودآوری باشد. در این مطلب، با دستگاه بسته بندی میوه خشک و فرآیند آن آشنا خواهیم شد. همراه ما باشید.
برای بسته بندی کردن میوه های خشک شده، از دستگاه بسته بندی توزین دار گرانولی استفاده می شود. این دستگاه از سیستم توزین قدرتمندی برخوردار بوده و عملیات توزین و بسته بندی محصولات را با سرعت و دقت بسیار بالایی انجام خواهد داد. از جمله مهمترین مشخصات این دستگاه، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
فرایند بسته بندی میوه های خشک با استفاده از دستگاه توزین دار گرانولی، به صورت زیر است:
بیشتر بخوانید: دستگاه بسته بندی خشکبار
افرادی که قصد خرید این دستگاه را دارند، با چالش ها و دغدغه های زیادی مواجه خواهند شد. در اینجا به برخی از این چالش ها اشاره می کنیم:
قیمت دستگاه: بدون شک اولین مسئله برای خریداران، موضوع قیمت است. این دستگاه به دلیل صنعتی بودن، از قیمت نسبتا بالایی برخوردار است اما سودآوری آن چندین برابر بوده و کاملا ارزش خرید را دارد.
ولتاژ مصرفی: این دستگاه ولتاژ متغیری دارد و برای کاربردهای صنعتی مناسب است.
نوع دوخت: بسته بندی میوه ها توسط دستگاه در کیسه های نایلونی یا کاغذی و به صورت سه طرف دوخت انجام می شود.
بنابراین اگر قصد بسته بندی میوه در مدل های دیگر یا داخل ظروف دیگری را داشته باشید، این دستگاه برایتان پاسخگو نخواهد بود.
اگر قصد دارید میوه های خشک را از جای دیگر تهیه کرده و آن ها را بسته بندی کنید، فقط خرید دستگاه توزین دار گرانولی برایتان کافی خواهد بود. اما اگر بخواهید در زمینه تولید میوه خشک و عرضه آن به بازار فعالیت کنید، باید تجهیزات لازم برای این کار را از زمان شستشوی میوه ها تا خشک کردن و بسته بندی آن ها، خریداری کنید.
در اینجا یک خط کامل تولید و بسته بندی میوه خشک را به طور مختصر مورد بررسی قرار می دهیم.
در اولین مرحله، باید میوه های مورد نظر به طور کامل شسته شوند تا هر گونه آلودگی و گرد و غباری از روی آن ها پاک شود. برای این منظور ابتدا میوه ها داخل یک وان قرار گرفته و گل گیری و میکروب زدایی می شوند. سپس توسط دستگاه میوه شور صنعتی، شسته خواهند شد. در نهایت هم با استفاده از کانوایرهای فن دار، همزمان که به سمت مراحل بعدی حرکت می کنند، خشک می شوند.
بعد از تمیز شدن میوه ها نوبت به اسلایس کردن آن ها می رسد. برای این منظور از دستگاه اسلایسر میوه و سبزی نیمه صنعتی استفاده می شود. قطر برش با این دستگاه قابل تنظیم بوده و برای هر نوع میوه، متفاوت خواهد بود.
حالا باید اسلایس های آماده شده داخل دستگاه خشک کن تونلی (کانتینیوس) قرار گرفته و خشک شوند. این دستگاه، کیفیت میوه ها را کاملا حفظ کرده و آن ها را به شکلی مناسب، خشک خواهد کرد.
خشک کردن میوه با دستگاههای صنعتی، علاوه بر افزایش راندمان و حجم تولید، مزایای دیگری نیز دارد. این فرآیند امکان دسترسی طولانی مدت به میوههای مورد علاقه را در هر فصلی فراهم میکند و خواص آنها را بیشتر میکند.
۱.حفظ کیفیت محصول
بسته بندی درست میوه های خشک باعث می شود تغییری در ظاهر و کیفیت محصولات به وجود نیاید. به این ترتیب کیفیت میوه ها به همان شکلی که باید باشد تا رسیدن به دست مصرف کننده حفظ خواهد شد.
۲.جلوگیری از فاسد شدن میوه ها
دستگاه های صنعتی، میوه های خشک شده را به شکلی کاملا درست و اصولی بسته بندی می کنند. به گونه ای که هیچگونه هوایی داخل بسته نباشد و در اثر فعل و انفعالات شیمیایی، میوه ها فاسد نشوند. این کار همچنین باعث افزایش طول عمر این محصولات خواهد شد.
۳.نگهداری میوه های خشک به صورت استریل
یکی از مزایای قابل توجه دستگاه بسته بندی میوه خشک این است که کمترین دخالت دست در آن صورت می گیرد؛ از همین رو این میوه ها به شکلی کاملا بهداشتی و استریل، بسته بندی خواهند شد.
۴.امکان درج تاریخ انقضا
اکثر این دستگاه ها از قابلیت تاریخ زن اتوماتیک برخوردارند. این ویژگی باعث می شود تاریخ انقضای میوه برای مشتریان مشخص باشد و مشکلی از این بابت نداشته باشد.
5.بسته بندی:
در آخر هم باید میوه های خشک شده را به شکلی که در بخش های قبلی توضیح دادیم، بسته بندی کنید.
قیمت این دستگاه تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار می گیرد و همواره متغیر است. از همین رو شما عزیزان باید برای اطلاع دقیق از قیمت ها، با کارشناسان فروش ما در نیکوپک تماس بگیرید. از جمله مهمترین عواملی که روی قیمت این دستگاه تاثیر می گذارند، می توان موارد زیر را نام برد:
و…
در پایان، اگر تجربه ای در خصوص تولید یا بسته بندی میوه خشک دارید، برایمان کامنت بگذارید تا دیگران هم از این تجربیات ارزشمند شما بهره ببرند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.