ویدیو آسیاب سنجد با هسته

آسیاب سنجد با هسته

برای آسیاب محصولات سخت از جمله سنجد و دارچین و زردچوبه، از دستگاه آسیاب استفاده می شود.
سنجد از محصولات ارزشمند برای بدن می باشد. این محصول غضروف ساز است و به ترمیم مفاصل کمک می کند. سنجد به دلیل وجود ویتامین کا، ضدخونریزی نیز می باشد. علاوه بر این، پودر سنجد برای درمان پوکی استخوان و آرتروز نیز کمک کننده می باشد.
بدلیل خاصیت های بیشمار، از پودر این محصول استقبال زیادی می شود. با افزایش تقاضای مصرف کنندگان، صنعت گران و عطاران زیادی به تولید این محصول روی آورده اند.
آسیاب سنجد با هسته به دلیل سخت بودن این محصول نیاز به روش های خاص و تخصصی دارد که با هر دستگاهی امکان انجام آن نمی باشد. دستگاهی که برای این کار استفاده می شود باید دارای قدرت موتور بالا با تیغه های قوی باشد تا بتواند محصولات را در کمترین زمان به خوبی پودر کند.
امروزه با استفاده از دستگاه آسیاب سنجد با هسته میتوان این محصول را در سریعترین زمان به پودر تبدیل کرد. .
این دستگاه دارای قسمت های مختلفی از جمله: تغذیه، محفظه خردکن، موتور، چکش ها و … که کار کردن و تمیز کردن آنها بسیار راحت می باشد.
عدم تولید گرد و غبار دستگاه ویژگی بسیار مهمی است؛ بخصوص زمانی که دستگاه در مغازه قرار داده می شود. به همین دلیل دستگاه باید از ایجاد گرد و غبار جلوگیری کند. برای آسیاب سنجد بهتر است رطوبت آن گرفته شده باشد و به صورت پفکی باشد، این نوع سنجد با کیفیت است.

انواع آسیاب سنجد با هسته

دستگاه های آسیاب موادغذایی براساس ظرفیت و عملکردشان قیمت گذاری می شوند. قیمت دستگاه آسیاب سنجد با توجه به ظرفیت و توان آن متفاوت است. نیکوپک دارای انواع دستگاه آسیاب می باشد که برای آسیاب مواد سختی همچون سنجد مناسب می باشند. برای مغازه عطاری مناسب ترین آسیاب سنجد با هسته، آسیاب رومیزی عطاری(آسیاب عطاری کوچک) می باشد که به دلیل کوچک بودن می تواند بر روی پیشخوان و میز مغازه قرار بگیرد. با استفاده از این دستگاه عطاران می توانند سنجد با هسته را جلوی چشم مشتری در کمترین زمان آسیاب کنند.

این دستگاه آسیاب عطاری به دلیل حجم تولید کم روزانه، مناسب مشاغل کوچک می باشد. به دلیل دور بالای موتور آن، سرعت عمل آن بسیار زیاد است و می تواند در کمترین زمان محصولات را پودر کند. این دستگاه آسیاب رومیزی عطاری دارای چندین مش در سایزهای متفاوت می باشد که این امکان را به کاربر می دهد که محصولات را در سایزهای مختلفی آسیاب کند. این مش ها به راحتی قابل جای گزاری و همچنین جایگزینی می باشند. عملکرد این دستگاه به صورت تیغه چرخشی است که قادر است مواد سفت و سخت را به پودری نرم تبدیل کند. جنس تیغه های این دستگاه فولاد سخت شده می باشد.

آسیاب عطاری 10 کیلوگرم

چنانچه ظرفیت شما بیش از این مقدار است باید از آسیاب صنعتی کوچک با توان 3 اسب بخار و ظرفیت تا حدود 50 کیلوگرم در ساعت استفاده نمایید.

کاربردهای دستگاه آسیاب سنجد با هسته

  • آسیاب زردچوبه
  • آسیاب گندم و جو
  • آسیاب شکر
  • آسیاب انواع ادویه
  • آسیاب انواع خشکبار
  • و غیره

آسیاب سنجد با هسته توسط آسیاب کوچک رومیزی

دستگاه آسیاب رومیزی عطاری قادر است در یک ساعت 35 کیلوگرم مواد نرم و 10 کیلوگرم مواد سخت را آسیاب کند. چنانچه ظرفیت تولیدی شما بیشتر باشد می توانید از دستگاه آسیاب نیمه صنعتی عطاری استفاده کنید که دارای ظرفیت متوسط 50 کیلوگرم در ساعت است.
مکانیزم دستگاه آسیاب رومیزی عطاری به صورت تیغه چرخشی است ولی دستگاه آسیاب نیمه صنعتی عطاری، چکشی می باشد. آسیاب چکشی، که برای کاهش اندازه دانه‌های مواد غذایی و دارویی استفاده می‌شود، به دلیل بهره وری بالا و انعطاف پذیری در آسیاب طیف گسترده‌ای از محصولات بسیار مورد استقبال است.

آسیاب‌های چکشی از روتورهای با سرعت بالا استفاده می‌کنند که اجازه می‌دهد فرآیند خرد کردن ذرات به سرعت و با افزایش دمای جزئی انجام شود زیرا این دستگاه از نیروهای ضربه‌ای برای پودر کردن ذرات استفاده می‌شود.
دستگاه آسیاب نیمه صنعتی عطاری همانند دیگر دستگاه ها دارای 6 مش متفاوت است که قابل نصب و تعویض می باشد. قبل از شروع کار و روشن کردن دستگاه، باید درب آن را باز کرد و مش مورد نظر را به صورت کشویی داخل آسیاب قرار داد.

سپس سنجدها را به داخل مخزن ورودی دستگاه می ریزیم و دستگاه را روشن می کنیم. محصولات پس از برخورد با چکش ها ساییده شده، پودر می شوند و سپس از خروجی دستگاه خارج می شوند.
خروجی محصول از این دستگاه به صورت کاملا یکدست و یک اندازه می باشد. یک نکته ی حائز اهمیت این است که این دستگاه برای محصولات چرب مانند فندق، گردو و… مناسب نمی باشد.

آسیاب عطاری 50 کیلوگرم

به منظور ایجاد ترکیب یکدست و یکنواخت در پودر یا آرد تولید شده توسط آسیاب، می‌توان از میکسر صنعتی بهره برد. این دستگاه، ترکیب مواد را بهبود داده و باعث افزایش بهره‌وری فرآیند می‌شود.

قیمت دستگاه آسیاب سنجد با هسته

قیمت دستگاه آسیاب سنجد با هسته به عوامل مختلفی بستگی دارد که در ادامه به بررسی این عوامل می‌پردازیم:

  1. نوع و مدل دستگاه
     آسیاب رومیزی: این مدل‌ها کوچک، سبک و مناسب مصارف خانگی یا عطاری‌های کوچک هستند. قیمت آن‌ها به دلیل ظرفیت پایین‌تر کمتر از مدل‌های صنعتی است.
    آسیاب نیمه صنعتی چکشی: مناسب برای کارگاه‌های کوچک و متوسط، که قدرت موتور بیشتری دارند و می‌توانند سنجد را با هسته به‌راحتی آسیاب کنند.
    آسیاب صنعتی: مدل‌های بزرگ‌تر و پرقدرت برای کارخانه‌ها و تولیدات عمده که قیمت بسیار بالاتری دارند.
  2.  قدرت و ظرفیت موتور
    قدرت موتور (بر حسب اسب بخار) تأثیر مستقیمی بر قیمت دستگاه دارد. دستگاه‌های با موتور قوی‌تر می‌توانند حجم بیشتری از سنجد را در زمان کوتاه‌تری آسیاب کنند.
    دستگاه‌های 3 الی 20 اسب بخار (نیمه صنعتی) برای کسب‌وکارهای متوسط مناسب هستند.
    دستگاه‌های صنعتی بالای 20 اسب بخار گران‌تر و مناسب تولید انبوه هستند.
  3. جنس تیغه و بدنه
    تیغه‌های فولادی ضد زنگ یا آلیاژهای مقاوم در برابر سایش که برای آسیاب هسته سنجد مناسب هستند، قیمت بالاتری دارند.
    بدنه‌های استیل ضد زنگ و مقاوم در برابر خوردگی، باعث افزایش قیمت دستگاه می‌شوند.
  4. قابلیت‌ها و ویژگی‌های اضافی
     تنظیم اندازه ذرات: برخی مدل‌ها امکان تنظیم اندازه آسیاب‌شده را فراهم می‌کنند.
     سیستم خنک‌کننده: دستگاه‌هایی که برای کار طولانی‌مدت سیستم خنک‌کننده دارند، قیمت بیشتری دارند.
     کیفیت پودر خروجی: مدل‌هایی که خروجی کاملاً یکدست و نرم ارائه می‌دهند، گران‌تر هستند.
  5. برند و کشور سازنده
    برندهای معتبر داخلی و خارجی تفاوت قیمتی زیادی دارند. دستگاه‌های تولید داخل معمولاً قیمت پایین‌تری نسبت به نمونه‌های وارداتی دارند و خدمات پس از فروش بهتری ارائه می‌دهند.
  6. ظرفیت تولید
    دستگاه‌های با ظرفیت آسیاب بالاتر که در هر ساعت مقدار بیشتری از سنجد را آسیاب می‌کنند، گران‌تر هستند.