"18 ماه گارانتی، 10 سال خدمات! انتخابی مطمئن، آرامش خاطر شما!"
راه اندازی مغازه عطاری
آنچه خواهید خواند:

مراحل راه اندازی مغازه عطاری

بعد از داشتن یک برنامه جامع و کامل برای کسب و کار، مشخص کردن بازار هدف، کسب مجوزهای لازم، تامین منابع مالی و…یکی از مهمترین مسائلی که عطاری ها با آن مواجهند، خرید تجهیزات این کار است. صاحبین کسب و کار باید بر اساس مکان و اندازه مغازه خود و بودجه در دسترس به خرید تجهیزات عطاری بپردازند. تجهیزات جدیدی که امروزه در این حوزه تولید می شوند می توانند به روند کار و تسهیل آن کمک کنند. در ادامه به پرکاربردی ترین تجهیزات مورد نیاز در مغازه عطاری می پردازیم:

تمام تجهیزاتی که یک مغازه عطاری به آن نیاز دارد:

  • دستگاه آسیاب عطاری

این دستگاه برای راه اندازی مغازه عطاری یکی از پرکاربردترین تجهیزات می باشد. دستگاه آسیاب عطاری در مغازه عطاری بسیار پرکاربرد است و به وسیله ی آن می توان دانه انواع گیاهان را خرد و آسیاب کرد. در هنگام خرید آسیاب باید با توجه به نوع محصول و میزان استفاده در روز، دستگاه مناسب را انتخاب کرد.
اگر قصد دارید مواد سخت را 10 کیلوگرم در ساعت آسیاب کنید و همچنین مواد نرم را 30 کیلوگرم در ساعت، با این ظرفیت بهترین دستگاه برای شما آسیاب رومیزی عطاری می باشد.

 آسیاب رومیزی عطاری

این دستگاه را می توان بر روی پیشخوان و میز مغازه قرار داد. به دلیل وجود چندین مش بر روی این دستگاه می توان محصولات را در سایزهای مختلف پودر کرد. در صورتی که ظرفیت شما بیشتر باشد می توان از آسیاب های نیمه صنعتی عطاری استفاده کرد. ظرفیت متوسط این دستگاه 50 کیلوگرم در ساعت می باشد. نوع عملکرد این دستگاه به صورت چکشی می باشد.

مشاهده تمام دستگاه های آسیاب عطاری در ظرفیت های مختلف

  • دستگاه کره گیر

جهت کره گیری از دانه های روغنی همچون فندق، بادام زمینی، کنجد و پسته می توان از دستگاه کره گیر استفاده کرد. به دلیل محبوبیت کره بادام زمینی این دستگاه به نام دستگاه کره بادام زمینی نیز معروف است.

  • دستگاه روغن گیری

با استفاده از این دستگاه می توان روغن انواع دانه های روغنی را استخراج کرد. این دستگاه در دو مدل پرس سرد و پرس گرم ساخته می شود.

  • ترازو دیجیتال

هر فروشگاهی نیاز به ترازو دارد، این دستگاه در مغازه عطاری نیز بسیار پرکاربرد است. از این دستگاه برای اندازه گیری محصولات مورد نیاز است.

  • محفظه و قفسه فروشگاهی

به جهت متنوع بودن محصولات عطاری از قفسه ها برای جای گذاری و نظم محصولات استفاده می شود. قفسه بندی کردن محصولات دسترسی به آنها را نیز راحت تر می کند و روند خرید مشتری سریعتر انجام می شود. با استفاده از این قفسه ها به ظاهر مغازه نیز کمک می شود و زیبا و مرتب می شود. دستگاه های دیگری در مغازه عطاری استفاده می شوند که هر شخص با توجه به نیاز خود به تهیه ی آنها می پردازد.

وام راه اندازی مغازه عطاری

در فرایند راه اندازی مغازه عطاری می توانید جهت برداشتن موانع مالی موجود در سر راه خود به گرفتن وام بپردازید. هرچند گرفتن وام بسیار سخت و طاقت فرسا می باشد ولی برای رفع موانع مالی یک عامل کمک کننده و کاربردی برای کسب و کارها می باشد.
گرفتن وام روش های مختلفی دارد. یکی از پرطرفدارترین روش ها گرفتن وام از طریق جواز کسب می باشد. در حال حاضر تنها سه بانک سینا، ملت و سامان به پرداخت وام از طریق جواز کسب می پردازند. مبلغ وام دستورالعمل های مختلفی دارد و عوامل زیادی تعیین کننده ی آن هستند. جهت اطلاعات دقیق باید به واحد صنفی مربوطه مراجعه کنید.

اصلا واژه عطاری چیست؟

امروزه به دلیل آشنایی و استقبال مردم از گیاهان دارویی و محصولات عطاری، شغل عطاری رونق بیشتری پیدا کرده است.
این شغل بازار خوبی دارد و یک ایده جالب برای کارآفرینان می باشد. جالب تر آنکه هزینه راه اندازی آن نیز در مقایسه با خیلی از مشاغل دیگر کمتر است. راه اندازی مغازه عطاری نیازمند دانش لازم در زمینه ی گیاهان دارویی و خواص گیاهان می باشد. صاحبان این کسب و کار باید شناخت دقیقی از تمامی گونه های گیاهان دارویی را داشته باشند. برای این کار نیز باید دوره های مربوطه را گذرانده و مدرک معتبر آن را دریافت نمایند.

واژه عطاری در لغت به معنی عطرفروش است. در قدیم عطاری محل فروش عطر و دارو بوده است ولی امروزه کاربری آن تغییر کرده است و محل فروش سایر گیاهان دارویی، عرقیات , ادویه جات و …شده است. از طرفی به این دلیل که گیاهان دارویی دارای عطر و بو هستند نام عطاری را انتخاب کرده اند.

مزایا و معایب شغل عطاری

از جمله مزایای راه اندازی عطاری این است که این کار نیازی به سرمایه بالا ندارد و با سرمایه اندک می توان اقدام به راه اندازی عطاری کرد. البته این مسئله به مدل کسب و کار نیز بستگی دارد. ولی برای هر شخصی با هر بودجه ای تقریبا می توان گفت جایی در این صنعت وجود دارد.

از دیگر مزایای این شغل می توان گفت که عطاری از دسته شغل های سخت نیست و احتمال آسیب و خطر جانی در حین کار بسیار کم است. محصولات عطاری اغلب خشک هستند و با گذر زمان فاسد نمی شوند و کیفیت آنها کم نمی شود. بنابر این صاحبان این کسب و کار نگران خطر فاسد شدن یا پایین آمدن کیفیت محصولات عطاری نخواهند بود.
محصولات موجود در فروشگاه عطاری اغلب به صورت فله ای فروخته می شوند و به همین دلیل حاشیه سود بالایی دارد.
از دیگر مزایای این شغل این است که فعالیت در این حوزه نیازی به مدرک تحصیلی ندارد و تنها با گذراندن یک دوره آموزشی مربوط به این کار می توان اقدام به راه اندازی مغازه عطاری کرد.

معایب
از معایب شغل عطاری این است که برای راه اندازی شغل عطاری نیاز به دانش و اطلاعات زیادی درمورد گیاهان دارویی و محصولات موجود در عطاری می باشد. عطاری شغلی است که به فرد متخصص نیاز دارد و باید دانش کافی در مورد سایر محصولات عطاری داشته باشید و این خود نیازمند تجربه می باشد. از دیگر معایب این شغل این است که به مکان و مغازه ی فیزیکی نیاز دارد

شماره های تماس: 03133931360 - 09220669450

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستگاه شستشو